Warning: Creating default object from empty value in /home/unamicam/domains/unamicamesijaesta.com/public_html/wp-content/themes/sento/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
LactApp, l'aplicació mòvil de la lactància materna - Una mica ms i ja est

LactApp, l’aplicació mòvil de la lactància materna

Fa anys que conec l’Alba principalment pel seu súper bloc de gran èxit Som la llet, que realment és la canya!! Molt complert, molt innovador, i d’una persona realment entregada a la causa de la teta i la llet materna. Gràcies a les entrades del seu bloc i les consultes que li he fet, m’ha ajudat a portar millor situacions complexes a l’inici de la nostra lactància en tàndem, em vaig informar sobre donació de llet a l’Hospital Clínic, i vaig conéixer a l’Arnau i al Daniel i els vam ajudar amb llet materna per en Jonàs  donant-los part de la llet que teníem emmagatzemada.

L’Alba, després de més d’11 anys com a Assessora de Lactància a temps complert responent dia i nit les demandes de mares, i la Maria, la seva companya de projecte, ha llançat aquesta nova aplicació mòvil de lactància materna que pretén ajudar a les mares i bebés a aconseguir tenir la lactància que desitgin, i ho vol fer apropant informació de qualitat sobre lactància materna a les famílies que ho demanin.

Aquí trobareu la presentació en vídeo:

Jo me l’he descarregat però realment no l’he utilitzat tenint una necessitat real. Si teniu preguntes bàsiques al respecte del què és, entreu aquí. Espero que us sigui de gran ajuda!!!

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Blake McLaughlin Jersey 
Translate »